فعالیت جهادی دانشجویان کانون مهدویت

برگزاری برنامه های فرهنگی ویژه مناطق سیل زده

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۷۹۸ اطلاعیه برنامه های برگزار شده
برگزاری برنامه های فرهنگی ویژه مناطق سیل زده

نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است بدون این کلید اساسیِ همه ی قفل ها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید این نخستین و ریشه ای ترین جهاد شماست. بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری

متاسفانه در پی وقوع سیل در استان خوزستان جمعیت زیادی از هم استان های عزیزمان که در روستاها قرار داشتند، تمام خانه و وسایل خود را ازدست دادند و تنها توانستند جان خود را نجات داده و در ستادهای اسکان مستقر بشوند. با توجه به شرایط موجود و احتمال اسکان حدوداً یک ماهه سیل زدگان، عده ای از دانشجویان فعال فرهنگی کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز تصمیم گرفتند که برای کاهش آسیب های وارده، مخصوصاً به قشر حساسِ کودکان برنامه های فرهنگی، تربیتی، آموزشی و شاد برای کودکان و بانوان که جمعیت قالب ستادها را تشکیل میدادند، برگزار کنند.

در ابتدا به شهر الهایی که طبق آمار رسیده بیش از ۳۰۰ کودک در سنین مختلف در ۴ ستاد این شهر اسکان داشتند، مراجعه کردیم.

ابتدا ضمن ارتباط گیری با کودکان و پذیرایی از آنها، در دو ستاد شهر الهایی به صورت همزمان مسابقات فرهنگی متفاوتی را برای کودکان از ۵ سال تا ۱۷ سال برگزار کردیم.

در روز های آتی نیز باتوجه به نیاز ستاد مردمی در ستاد اسکان پادگان شهید محلاتی حمیدیه و نبود گروه فرهنگی، تصمیم به حضور مداوم و برنامه ریزی برای ساکنین آن پادگان گرفته شد. با حضور در آن پادگان با جمعیت حدود ۱۵۰ نفره که بیش از ۸۰ کودک در بین آنها بود، مواجه شدیم در ابتدا تصمیم به برطرف کردن برخی از مشکلات اولیه و نصب تعدادی چادر هلال احمر جهت افزایش احتمالی جمعیت و... گرفته و با کمک نیروهای امدادی و خدماتی مقدمات جهت اسکان مناسب را فراهم کردیم. در ادامه نیز ضمن آشنایی با کودکان برنامه های متفاوتی را در روزهای مختلف برگزار کردیم همچون مسابقات نقاشی، آموزش قرآن، آموزش احکام، اجرای برنامه های ورزشی ویژه پسران (فوتبال، وسطی، دارت) و دختران (بولینگ، دارت)، حضور کمدین عرب زبان ستار باوی، اهدا کتاب و جوایز به کودکان، هماهنگی جهت حضور روحانی و اقامه نماز جماعت و...

یکی دیگر از برنامه ها با توجه به اعیاد پیشه رو برگزاری ویژه برنامه میلاد امام حسین (ع) بود که با همکاری کودکان فضای حسینیه را آماده ویژه برنامه باشکوهی کردیم.

این جشن به صورت سخنرانی، مولودی خوانی و جُنگ شادی که به صورت کاملاً عربی برگزار و با استقبال بی نظیری از سوی ساکنین همراه شد. در آنجا بود که احساس کردیم ساعاتی مادران و فرزندان آنها، مشکلات خود را کاملاً فراموش کرده اند.

سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه نیز ۲۰ فروردین ماه از فعالیت های فرهنگی کانون مهدویت در اردوگاه محلاتی بازدید کردند.

تمام این اقدامات دانشجویان کانون مهدویت به نیابت از امام زمان (عج) و تا رسیدن به وضعیت مطلوب سیل زدگان انشالله ادامه خواهد داشت.

نظر شما :